Продукти за фока ду (3)

Салчичонал 125

Салчичонал 125

Смес от добавки, подправки и подправки за производството на термично необработен месен продукт, наречен "Салчичон" или "Чоризо бланко" с качество "Екстра", произведен с техники за бавна зрялост (температура от 6 до 12ºC и начална влажност от 78 до 86%). Формат: чанта 4кг
Morcillol 027

Morcillol 027

Смес от добавки, подправки и подправки, предназначена за месарски изделия, за производството на термично обработеното месо, наречено "Морсила". Формат: чанта 5кг
Ломо ембучадо 036

Ломо ембучадо 036

Смес от добавки, подправки и подправки, предназначени за месарски изделия, за производството на не термично обработеното месо, наречено "Lomo embuchado" или "Caña de lomo", произведено чрез процес на узряване-сушене с продължителност над 45 дни. Формат: кутия 200g, чанта 5kg